HockeyLoverz

Concept

Ben jij klaar voor een sportief én sfeervol weekend met je team? Samen ten strijde trekken om met een knipoog de #1 plek te veroveren en in de avonden de winst (of het verlies) vieren! HockeyLoverz België de plek om samen met je team een sportief, maar vooral plezant weekend te beleven.

Een recreatief hockeytoernooi met competities, leuke activiteiten en natuurlijk de dikste feesten om de dag af te sluiten. Het is de plek waar iedereen strijdt om de grootste prijzenpot ooit en waar blijkt dat hockeyers het allerhardst kunnen feesten!

Als echte hockeyer snap jij dat gezelligheid geen tijd kent, dus: roep je team bij elkaar en maak een strijdplan. Doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie de #1 plek binnenslepen en in de avonden met opgeheven hoofd kunnen feesten tot in de kleine uurtjes!

HockeyLoverz België | 20, 21 en 22 juli

Inschrijven voor HockeyLoverz België | 20, 21 en 22 juli kan vanaf zaterdag 28 oktober om 19:00! Zorg dat jij vast je team bij elkaar krijgt (open een WhatsApp-groep!) en schrijf je op tijd in voor het leukste hockeyfestival van het jaar! Sluit samen het hockeyseizoen af zoals alleen jullie dat kunnen.

32%
21%
Vanaf
95per persoon

Ticketprijs informatie

Programma

Vrijdag

De dag van het toernooi is eindelijk aangebroken! Je komt samen met je strijders aan op het terrein en hebt je strategie om de prijzenpot te bemachtigen tot in de puntjes uitgedacht. Eerst even je tentje opzetten, het terrein verkennen en nog even chillen. In de avond maak je je klaar voor de feestelijke kick-off bij de dikke mainstage.

Zaterdag

Matchday! Roep je team bij elkaar en maak een strijdplan! Vandaag vinden de eerste wedstrijden plaats, uiteraard met een gezonde dosis fanatisme! Het gaat namelijk om de prijzen; zet je beste beentje voor tijdens de wedstrijden en dans ’s avonds je spierpijn weg tijdens de dikke afterparty’s. Overdag rivalen op het veld, maar ’s avonds als eenheid de passie voor hockey vieren.

Zondag

Wie wordt dé winnaar van HockeyLoverz 2018? Vandaag zal het toernooi zich voortzetten en de grote finale plaatsvinden. Verover jij de #1 plek en sleep jij met je team die grote prijzenpot binnen? Laat vandaag nog één keer jouw beste skills zien en doe er alles aan om het toernooi met opgeheven hoofd te verlaten. Of je nu wint of verliest, het wordt ongetwijfeld een weekend om nooit te vergeten!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de data voor HockeyLoverz 2018 België?
Wat bedragen de inschrijfkosten?
Wat is allemaal inbegrepen bij de inschrijfkosten?
Hoe en waar kunnen wij ons inschrijven?
Er wil toch nog iemand mee, kan dat?
Wat kost een legertent?
Earlybird actie
Moeten wij met ons hele team tegelijk naar binnen?
Tentplek
Hoe laat worden wij verwacht?
Parkeren + Kiss & ride
Legertent gehuurd?
Tot hoe laat is het feest?
Kan er gepind worden?
Wat zijn er voor (hockey)activiteiten tijdens HockeyLoverz?
Hoe en waar kunnen wij ons inschrijven voor (hockey)activiteiten?
Openingstijden