HockeyLoverz

Verenigingen

Waar alles begint

Meer dan een sport
Hockey is meer dan een sport. Het is een ‘way of life’. Een sport toegankelijk voor iedereen, waar je ook vandaan komt. Het verbindt mensen over de hele wereld en daarom verwelkomt HockeyLoverz al jaren verschillende hockeyers uit landen over heel de wereld. Wij bieden hockeyers een toernooi met overdag sportieve en leuke activiteiten en ’s avonds ruimte om samen het hockeybestaan te vieren.

Bijdrage leveren
Zonder alle deelnemers had HockeyLoverz nooit zo’n groot succes kunnen worden, het is dus tijd om iets terug te doen!

Wij zijn bereid verenigingen actief te sponsoren en/of te ondersteunen. Er is een speciaal spaarsysteem ontworpen waar iedere vereniging zijn of haar eigen punten kan inwisselen voor hockeymaterialen. Denk aan hockeyballen, hesjes, pionnen en bidons.

Spaarsysteem
Er zijn verschillende mogelijkheden waarop een vereniging punten kan sparen. Zo levert ieder lid van de vereniging dat deelneemt aan HockeyLoverz, een punt op. Ook ontvangt een vereniging punten wanneer een deelnemer een hockeyactiviteit op HockeyLoverz wint. Een ander belangrijk onderdeel van het spaarsysteem is, het controleren van de deelnemers aan HockeyLoverz. Het toernooi is enkel bestemd voor échte hockeyers en dat willen wij graag zo houden.

Elke vereniging kan op de eigen clubpagina een lijst vinden met deelnemers aan HockeyLoverz. Voor iedere deelnemer die door de vereniging gecontroleerd is, worden weer punten toegekend.

Klik hier om direct in te loggen op de eigen clubpagina met spaarsysteem en neem alvast een kijkje in de webshop!