HockeyLoverz

Concept

Maak je klaar voor HockeyLoverz, maar dan met Zuid-Europese temperaturen! HockeyLoverz Spanje is een 4-daags trainingskamp waarbij jij zeker weten de tijd van je leven gaat hebben. Binnenkort is HockeyLoverz Spanje namelijk het land van zon, zee, strand én hockey!

Een recreatief trainingskamp waar sportiviteit en gezelligheid centraal staat. Dit betekent: overdag verschillende hockeycompetities- en activiteiten met in de avond legendarische avonden voor in de boeken.

Zonnetje op je bol, vette activiteiten en de leukste feesten waar nog jaren over nagepraat wordt. Een toernooi waar nieuwe vriendschappen worden gemaakt en herinneringen voor het leven worden gecreëerd!

HOCKEYLOVERZ SPANJE | 13, 14, 15 en 16 augustus

Inschrijven voor HockeyLoverz Spanje | 13, 14, 15 en 16 augustus kan vanaf zaterdag 28 oktober om 19:00! Zorg dat jij vast je team bij elkaar krijgt (open een WhatsApp-groep!) en schrijf je op tijd in voor het leukste hockeyfestival van het jaar! Sluit samen het hockeyseizoen af zoals alleen jullie dat kunnen.

10%
12%
Vanaf
145per persoon

Ticketprijs informatie

Programma

Maandag

HockeyLoverz is officieel van start gegaan! Samen met je team bemachtig jij je plek op de camping, natuurlijk klaar om te strijden tijdens dit zonnige trainingskamp! De eerste rivalen worden gespot en jullie strategie wordt alvast uitgedacht. Maak je klaar want in de avond is de officiële kick-off, doe eens gek en waag een dansje!

Dinsdag

Kom je brakke tentje uit en fris je op voor een nieuwe dag! Vandaag wordt het trainingskamp weer voortgezet met leuke en sportieve (water) activiteiten. Natuurlijk kun je ook lekker chillen op het strand of bij het zwembad om jezelf alvast voor te bereiden op die HockeyLoverz-trophy die je van plan bent te winnen!

Woensdag

Matchday! Vandaag trekken teams ten strijde met maar één doel: de HockeyLoverz-trophy winnen! Wie gaat er naar huis met de felbegeerde prijs? In de avond worden de ware kampioenen gehuldigd. Daarna sluiten we de dag goed af met een heerlijk feestje bij de HockeyLoverz mainstage. We dansen onze spierpijn weg tot in de kleine uurtjes!

Donderdag

Het einde van dit trainingskamp komt helaas in zicht. Geniet nog van de laatste zonnestralen en kleur nog even lekker bij. Vandaag kan jij uitgebreid dobberen in het water met op de achtergrond een heerlijk muziekje of kan jij nog één keer meedoen met de leuke en sportieve (water) activiteiten!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de data voor HockeyLoverz 2018 Spanje?
Wat bedragen de inschrijfkosten?
Wat is allemaal inbegrepen bij de inschrijfkosten?
Earlybird actie
Hoe en waar kunnen wij ons inschrijven?
Busreis
Vliegreis
Transfer
Er wil toch nog iemand mee, kan dat?
Moeten wij met ons hele team tegelijk naar binnen?
Verblijf
Tentplek
Tent huren
Bed, slaapzak & kussen
Hoe laat worden wij verwacht?
Parkeren + Kiss & ride
Tent gehuurd?
Tot hoe laat is het feest?
Kan er gepind worden?
Wat zijn er voor (hockey)activiteiten tijdens HockeyLoverz?
Hoe en waar kunnen wij ons inschrijven voor (hockey)activiteiten?
Openingstijden