CELEBRATE THE GAME! HockeyLoverz draait om zoveel meer dan alleen hockey! We vieren samen met duizenden spelers het grootste hockeyfestival van Europa. Van de vroege morgen tot diep in de nacht, met je team een heel weekend feesten, hockeyen, chillen en mooie herinneringen maken voor het leven.

Generatie op generatie is HockeyLoverz dè afsluiter van het hockeyseizoen en wordt er traditiegetrouw op 15, 16 en 17 juli 2022 één groot feest gebouwd. Van knallende vuurwerkshows op de mainstage tot intieme area’s tussen de bossen, van sport en spel activiteiten tot in slaap vallen in een hangmat. Een ding is zeker: hier moet je geweest zijn! Waarom? To Celebrate the game!

VETSTE FEESTEN

De vetste feesten met een dikke outdoor mainstage en maarliefst 5 indoor area’s.

LEUKSTE ACTIVITEITEN

Overdag meedoen aan alle leuke (hockey)activiteiten of gewoon lekker chillen.

GEZELLIGSTE CAMPING

Samen met je team het hele weekend slapen op de gezelligste camping van Nederland.

10.000 bezoekers

Meer dan duizend hockeyteams komen er jaarlijks naar HockeyLoverz! Dat wil dus zeggen dat er meer dan 10.000 hockeyers samen met ons het seizoen afsluiten op de grooste 3e helft van het seizoen!

10 area’s

Van de kleinste verstopte areas tot de enorme mainstage, van de grootste discotheek van Nederland tot de Hakbak: HockeyLoverz heeft 10 area’s vol spektakel!

100 artiesten

Alle 10 de area’s staan iedere dag gevuld met meer dan 100 artiesten! Van House tot hitjes, van top-40 acts tot après-ski muziek. Voor ieder wat wils, op ieder moment!

Gigantische eindshow

Al 10 jaar lang is de eindshow van HockeyLoverz de legendarische afsluiter van het weekend. Verwacht deze jubileum editie meer Special Effects, meer confetti, meer vuurwerk en meer sensatie dan ooit!

Activiteiten for life!

2 Hockeyvelden, talloze sport- en spelactiviteiten, lounge area’s, gamehal, beerpong, feest op iedere hoek van het terrein en genoeg festival voor 10 dagen plezier: Allemaal in 3 dagen HockeyLoverz gestopt! Je verveelt je geen moment. Beloofd!

De perfecte afsluiter van jouw hockeyseizoen

Één jubileumweekend volgepropt met alles wat je hartje begeert: De 10-jarige verjaardag van HockeyLoverz gaat de beste afsluiter van het hockeyseizoen ooit worden!

START TICKETVERKOOP: 2 APRIL

Alleen hockeyen en feesten op HockeyLoverz? Absoluut niet! Er zijn een hoop leuke dingen te doen en hebben de gehele dag vermaak en activiteiten. Feesten op meer dan 10 area’s en losgaan op de muziek van meer dan 100 artiesten! Inclusief een afterparty in de grootste club van Nederland! Een spectaculaire eindshow, die wil je absoluut niet missen!

VRIJDAG


Vanaf 12:00 is iedereen welkom. Zet snel je tent op, maak kennis met je gezellige buren en ga samen het terrein verkennen. Op vrijdag zijn er de gehele dag toffe activiteiten te vinden, kan je lekker chillen of al losgaan bij de verschillende stages. In de avond trappen we af bij onze outdoor Mainstage om daarna verder te feesten in de grootste discotheek van Nederland.

ZATERDAG


Je begint de dag natuurlijk met een lekker ontbijtje. Ook op zaterdag zijn er de gehele dag leuke stages te vinden en kan je meedoen aan de (hockey)activiteiten. Dit jaar voor het éérst op HockeyLoverz: de grootste prijzenpot ooit! Wie daag jij uit samen met je team? In de avond maken we ons natuurlijk weer klaar voor een geweldig feest én vuurwerk!

ZONDAG


Helaas vertrekken op zondag alle teams weer naar huis. Geniet nog even na van alle leuke verhalen en neem alvast afscheid van je gezellige buren. Op zondag kan je nog tot 14:00 meedoen aan een van de activiteiten of een laatste dansje wagen bij de campingstage. Om 16:00 sluit het terrein.

HOCKEYLOVERZ GAAT NIET DOOR! 

Zoals jullie weten is HockeyLoverz 2021 afgelast terwijl er al honderden mensen onderweg waren naar het festivalterrein. Dat liep helaas anders af dan we verwacht hadden. HockeyLoverz viel in het water! 🌧

Nadat het stof was gaan liggen hebben we ons best gedaan om zo snel mogelijk jullie ticketgeld terug te betalen. Maar zoals jullie begrijpen was dat geld al geïnvesteerd in het festival, de opbouw, de artiesten, de honderden mensen in de opbouw, het vuurwerk, noem het maar op. 

Het garantiefonds liet, mede door een hoop papierwerk en bureaucratische rompslomp, lang op zich wachten. Maar intussen stroomde de klachten en mails binnen. We hebben hier en daar wat steken laten vallen en lieten sommige van jullie dan ook te lang op een reactie wachten.

Vele van jullie mailde dubbel, mailde nadat de betaling in werking was gezet of mailde meerdere keren kort achter elkaar. Hierdoor stroomde onze mailbox over en besloten wij om te wachten tot we de tickets konden terugbetalen. Dat was een foute beslissing van ons, waarvoor we ook onze excuses aanbieden.

Afgelopen week stond tot onze grote schrik Tim Hofman van BOOS voor onze deur. Gewapend met oorkonde en een aantal klachten kwam hij verhaal halen. Uiteraard willen wij de boel netjes oplossen met jullie!

Maar doordat er veel tickets onderling zijn gewisseld van eigenaar, is dit administratief een flink karwei. We hebben vorige week direct actie ondernomen en de bij ons bekende openstaande bedragen zijn gelijk teruggeboekt. 

Zoals op de oorkonde stond, ‘eerst de zooi op te ruimen, voordat we het volgende feestje organiseren’. Het vieren van het 10-jarig bestaan lijkt ons dan ook geen gepaste optie. Hierdoor hebben wij besloten om HockeyLoverz dit jaar niet door te laten gaan en ‘eerst de zooi op te ruimen’. 

Mocht je een refund aanvraag gedaan hebben en na vorige week nog niet je geld ontvangen hebben, stuur ons dan een mail op info@hockeyloverz.nl. 

We hadden geleerd van afgelopen jaar en daarop het ticketsysteem aangepast, waardoor iedereen die in 2022 een ticket heeft gekocht binnen 30 dagen terugbetaald wordt.

Liefs,
HockeyLoverz
Heb jij je ooit afgevraagd hoe het uitzicht er vanaf de mainstage uitziet? Nou, zo dus! 😍 #HockeyLoverz
Meer confetti = meer feest! 🎉 #HockeyLoverz
Als je haar maar goed zit, dan kom je de dag wel door! 💇🏻‍♂️ #HockeyLoverz
Wil jij ook een weekend lang naar het grootste hockeyfestival van Europa met 10.000 andere hockeyers? Scoor dan nu je ticket via onze #linkinbio! 🏕️

Zien we jou dit jaar (weer) op de camping? 🤩 #HL22
Lekker slapen, na een avond (flink) doorhalen? Zorg er dan voor dat je in het bezit bent van een grandioze legertent op de camping van #HockeyLoverz! 🏕

De laatste (grote) legertenten staan nu in de ticketshop, dus haast je! 🏃‍♂️💨 #linkinbio
Wat is 'ie mooi hè? En dit jaar wordt de mainstage nóg mooier! 😍 #HL22 #HockeyLoverz
Feesten in verschillende area’s, losgaan op de muziek van de beste artiesten én een afterparty in de grootste club van Nederland! 🔥 #hl22 

Nog geen ticket? Sprint dan nu naar de website via onze #linkinbio! 🏃🏻💨
Elk goed feestje heeft een after. Bij #HockeyLoverz is die in de grootste discotheek van Nederland: Time-Out! 🕺🏼 💃🏻 #HL22
Chillen, feesten én hockeyen. Tijdens #HockeyLoverz 2022 kan het allemaal! 🏑🤪 #HL22
JULLIE GAAN ALS EEN TREIN! 🚅
De laatste (grote) legertenten zijn zojuist aan de ticketshop toegevoegd. Wil je zeker zijn van een (slaap)plek tijdens #HL22? Dan is dit je kans! 🏕
 
📲 Tickets: #linkinbio
#HockeyLoverz, hét festival voor iedere hockeyer. Hier moet je zijn geweest! ☀️🏑 #HL22

Scoor nu je tickets voor ons 10-jarige bestaan via de #linkinbio!

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan HockeyLoverz met een compleet team. Zodra de kaartverkoop is begonnen koopt de door jullie aangewezen ‘teamcaptain’ via ons inschrijfsysteem kaartjes voor het volledige team. Na (deel)betaling kunnen vervolgens alle teamleden uitgenodigd en toegevoegd worden aan het team. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers en maximaal 21 spelers. Bekijk hier de veelgestelde vragen over het kopen van een ticket en het samenstellen van een team.

EARLY


Koop vanaf 2 april in deze fase je tickets met een flinke korting! Wacht niet te lang want er zijn totaal 1.000 tickets beschikbaar.

€ 90,-

UITVERKOCHT

REGULAR


Direct na uitverkoop van de EARLY fase gaat de verkoop van de REGULAR tickets van start.

€ 99,-

TICKETS

LATE


Voor de late beslissers worden er, indien er nog tickets vrij zijn, vanaf JUNI de late bird tickets aangeboden.

€ 125,-

START IN JUNI

Wil jij optimaal kunnen genieten tijdens je verblijf op HockeyLoverz? Geniet van nog meer luxe en kies voor een VIP-ticket! Het VIP-ticket kost € 39,- per persoon.

Aparte ingang
Party tent
Eigen stroompunt
Grotere tentplek
Hostess
Picknick tafel
Grotere tentplek
Hostess
Picknick tafel

Geen zin om je eigen tent mee te nemen en hem op te zetten? En wil jij samen met je team overnachten in een legertent? Bij aankomst staat de legertent voor jullie opgezet. Klaar voor gebruik!

Kleine legertent (10-14 personen) – € 345,- 
Grote legertent (14-21 personen) – € 395,- 

NOG VRAGEN?

OVERIGE VRAGEN
VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik tickets kopen?

Je kan tickets kopen door een persoonlijk HockeyLoverz account aan te maken via de ‘log in’ button rechtsboven op de website of via account.hockeyloverz.nl!

Hoe stel ik een team samen?

Iedereen kan via ons inschrijfsysteem een team oprichten en wordt daarmee automatisch ‘teamcaptain’. Na (deel)betaling voor het gehele team kun je andere spelers aan het team toevoegen. Zorg er vast voor dat deze spelers een HL-account hebben aangemaakt op www.account.hockeyloverz.nl.

Moet je direct het volledige inschrijfgeld betalen?

Nee, als teamcaptain kun je er voor kiezen om een deelbetaling van 50% van het volledige bedrag te voldoen, hiermee is jullie plek gereserveerd. Zorg er echter wel voor dat de restbetaling voor 1 juli 2022 is voldaan.

Zijn gemengde teams toegestaan?

Gemengde teams zijn toegestaan, zolang iedereen maar op hockey zit. Het maakt dus niet uit of je een mix maakt van dames en heren, A/B teams & jong/ senioren en/ of spelers van verschillende verenigingen.

Hoe wissel ik mijn kortingscode in voor een ticket?

Indien je een kortingscode hebt kun je jouw tickets verzilveren via je persoonlijke account. Mocht je geen teamcaptain zijn, geef jouw kortingscode dan door aan de teamcaptain (de persoon die het team aanmeld). Hij of jij kan tijdens het inschrijfproces de code invullen waardoor de korting toegepast wordt op het totaalbedrag.

Hoe groot (of klein) mag het team zijn?

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 begeleider. Bij elkaar dus minimaal 6 personen. Het maximumaantal is 19 spelers en 2 begeleiders. Dus maximaal 21 personen.

Wat is de minimum leeftijd?

Wij hanteren geen minimum leeftijd. Het toernooi is bedoeld voor A/B teams & jong/ senioren. Wanneer je in een van deze teams speelt zal je dus altijd worden toegelaten tot HockeyLoverz.

Wat is de locatie?

Time-Out
Handelseweg 11
5423 SB Gemert-Bakel

MEER VRAGEN EN ANTWOORDEN
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google