HockeyLoverz

Concept

Een ogenschijnlijk legendarisch jaar staat voor de deur, de weekenden voor het gekste hockeyfestival zijn officieel bekend! Op 29, 30 juni en 1 juli & 6, 7 en 8 juli & 13, 14 en 15 juli is HockeyLoverz Nederland de plek waar menig hockeyer te vinden is.

Elke échte hockeyer weet dat HockeyLoverz het moment is om samen met jouw team het hockeyseizoen af te sluiten zoals alleen jullie dat kunnen. Dit jaar weer met een heerlijke sfeer, gave activiteiten en de vetste feesten zoals jullie van ons gewend zijn!

Al sinds 2012 is HockeyLoverz hét toernooi dat duizenden hockeyers bij elkaar brengt om maar één reden: ‘Hockey is a way to celebrate life!’ Een weekend lang helemaal uit je dak gaan in de grootste discotheek van Nederland, meedoen aan toernooien of gewoon vet lopen chillen.. Alles kan!

Dus; zorg dat je klaar bent voor het weekend van je leven. In 2018 gaan we weer samen met jou, alle teams en heel hockeyend Nederland een geweldig feest neerzetten. Op het veld én daarbuiten!

Inschrijven niet meer mogelijk

Weekend 0 | 29, 30 juni en 1 juli 2018

Inschrijven voor weekend 0 | 29, 30 juni en 1 juli kan vanaf zaterdag 25 november om 19:00! Zorg dat jij vast je team bij elkaar krijgt (open een WhatsApp-groep!) en schrijf je op tijd in voor het leukste hockeyfestival van het jaar! Sluit samen het hockeyseizoen af zoals alleen jullie dat kunnen.

Vanaf
95per persoon

Ticketprijs informatie

Uitverkocht

Weekend 1 | 6, 7 en 8 juli 2018

Inschrijven voor weekend 1 | 6, 7 en 8 juli kan vanaf zaterdag 28 oktober om 19:00! Zorg dat jij vast je team bij elkaar krijgt (open een WhatsApp-groep!) en schrijf je op tijd in voor het leukste hockeyfestival van het jaar! Sluit samen het hockeyseizoen af zoals alleen jullie dat kunnen.

Vanaf
95per persoon

Ticketprijs informatie

Uitverkocht

Weekend 2 | 13, 14 en 15 juli 2018

Inschrijven voor weekend 2 | 13, 14 en 15 juli kan vanaf zaterdag 28 oktober om 19:00! Zorg dat jij vast je team bij elkaar krijgt (open een WhatsApp-groep!) en schrijf je op tijd in voor het leukste hockeyfestival van het jaar! Sluit samen het hockeyseizoen af zoals alleen jullie dat kunnen.

Vanaf
95per persoon

Ticketprijs informatie

Programma

Vrijdag

De dag is dan eindelijk aangebroken; HockeyLoverz 2018 gaat van start! Zet snel je tentje op, maak kennis met je buren, check het terrein en al die mooie mensen om je heen. De gehele dag zullen verspreid over het terrein toffe activiteiten te vinden zijn, of kan jij vast de eerste danspasjes bij de verschillende stages. Zorg dat jij in de avond de officiële HockeyLoverz-opening niet mist, hier wordt de toon voor het hele weekend gezet!

Zaterdag

Als iedereen is ontwaakt beginnen we de dag goed met een lekker ontbijtje. Kom langzaam weer in beweging, want vandaag is er genoeg te beleven! Bewijs jezelf tijdens verschillende hockeyspellen en activiteiten, want er zijn leuke prijzen te winnen. Ben jij moeilijk wakker te krijgen na een gezellige avond? Geen probleem! Over het gehele terrein zijn genoeg chillplekken te vinden om rustig bij te komen. In de avond maken wij ons weer klaar voor een te gekke avond, met als hoogtepunt de officiële vuurwerkshow bij de mainstage! Natuurlijk gaan we door tot in de kleine uurtjes...

Zondag

De day-after… Geniet nog even van je laatste dag, want het weekend is helaas bijna ten einde. Doe nog mee met de leukste activiteiten óf geniet van de laatste deuntjes in de feesttent. We vieren nog één keer het leven, zoals alleen wij HockeyLoverz dat kunnen!