HockeyLoverz

Informatie voor buurtbewoners

Omwonenden

HockeyLoverz, het leukste hockeytoernooi van het jaar, komt er weer aan! Alle voorbereidingen voor 2018 zijn inmiddels al gestart. Dit jaar zal de editie plaatsvinden in (exacte locatie binnenkort bekend). Graag willen wij u en alle andere omwonenden betrekken bij de ontwikkelingen rondom HockeyLoverz, zodat niemand voor verassingen komt te staan

Om de (exacte locatie binnenkort bekend) te bedanken dat wij hier ons evenement mogen realiseren in 2018, hebben wij besloten alle A/B-hockeyteams van (exacte locatie binnenkort bekend) aankomend jaar te sponsoren.

Wie zijn wij?
HockeyLoverz is het grootste hockeytoernooi van Europa voor de A/B en (jong) senioren hockeyjeugd dat in 2012 is opgericht. HockeyLoverz is dé seizoensafsluiting waar hockeyers ieder jaar weer naar uitkijken. Momenteel zijn de deelnemers van HockeyLoverz afkomstig van 300 verschillende clubs en 9 verschillende landen. In 2018 zullen er naast Nederland, edities plaatsvinden in (locaties binnenkort bekend).

Nieuwsbrief
De informatie over de ontwikkelingen rondom HockeyLoverz zal gegeven worden in de vorm van een nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief kunt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van alle ins & outs wat betreft het toernooi.

Al nieuwsgierig? Schrijf u dan nu alvast in via deze pagina. Indien er nog vragen zijn over de nieuwsbrief en/of het toernooi, neem dan gerust contact met ons op via info@hockeyloverz.nl.